top of page
รถตุ๊กตุ๊กจอดข้างสนามหลวง
Vår historia

Vår
Berättelse

Vår hemlighet ligger i konsten att laga husmanskost på anrika recept och råvaror av högsta kvalitet. Vi är stolta över att skapa varje rätt med den omsorg och uppmärksamhet som en familjemåltid förtjänar. Våra rätt är en symfoni av smaker som dansar på dina smaklökar och fånga essensen av Thailand med varje tugga.

Det som verkligen skiljer oss är vårt engagemang för färska grönsaker och premium ris. Vi väljer endast de färskaste produkterna och ingredienser för att skapa rätter som är smakrik och behagligt för ögonen. Vi väljer vår ris noggrant för att säkerställa att den är av högsta kvalitet för att försäkra om att den blir en perfekt duk för vår smakrika meny.

Jasmine Thai är mer än bara en restaurang; det är en resa till hjärtat av Thailand, där värmen från hemlagad mat kommer att skapa en matupplevelse som inget annat. Följ med oss på denna gastronomiska äventyr och njut av essensen av Thailand, en tallrik i taget.

Image by Winston Chen

Jasmine Thai; där husmanskost möter färska smaker. Vi på Jasmine Thai tror att en riktigt hjärtlig matupplevelse föds från hjärtat av ett hemkök.

bottom of page